Laatste Nieuws

Update 24-4-2020

Beste leden en beste ouder(s)/verzorger(s), 

Inmiddels zijn de gevolgen van het corona virus al enige tijd overal te merken en ook het floorball heeft te maken met de gevolgen van de maatregelen. Via deze weg brengen wij jullie graag op de hoogte wat dit voor UFC Groningen betekend.  

Voor het uitgebreide nieuws verwijzen wij naar de nieuwsbrief die vandaag 24-4-2020 via e-mail verstuurd is.

Einde Floorball seizoen 2019-2020
We beginnen deze nieuwsbrief met het vervelende bericht dat het floorball seizoen bij UFC Groningen per direct (24-04-2020) wordt gestopt. 
Dit betekend dat alle trainingen tot aan de zomervakantie niet meer plaats zullen vinden en dat ook de jaarlijkse BBQ niet door zal gaan. We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om de BBQ eventueel te verplaatsen naar september. 

Het bestuur is tot dit besluit gekomen omdat er voorlopig geen zicht is op wanneer er weer gesport kan worden in de sporthallen. Hierbij vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze leden en vrijwilligers het aller belangrijkst. We willen hun niet voor de keuze zetten om hun gezondheid op het spel te zetten om het seizoen te hervatten.

Daarbij komt ook kijken dat we tot op heden nog geen duidelijkheid hebben gekregen van de gemeente omtrent rekeningen voor de zaalhuur die we niet hebben kunnen gebruiken. De regels van de gemeente schrijven voor dat we 4 weken van te voren de zaalhuur moeten annuleren om geen kosten te maken. Omdat we niet weten of we achteraf alsnog rekeningen gaan krijgen voor de niet gebruikte zaalhuur willen we verdere nadelige financiële consequenties voor de vereniging voorkomen. Daarom zien wij geen andere mogelijkheid dan het seizoen per direct te beëindigen. 

We vinden het ontzettend jammer dat we het seizoen op deze manier moeten beëindigen en niet zoals gebruikelijk kunnen afsluiten met onze jaarlijkse BBQ. Wij wensen iedereen enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijd, en we hopen als de situatie het toe laat al onze leden in september weer te mogen verwelkomen op de floorball velden. 

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mailtje naar: info@ufcgroningen.nl

Teamindelingen
Omdat we op op dit moment geen Technische Commissie hebben (meer informatie hierover in de nieuwsbrief) heeft het bestuur besloten om de teamindelingen voor seizoen 2020-2021 op een iets andere manier aan te pakken. Niels en Faybienne zullen hierin het voortouw nemen. Zij zullen gebruik maken van het Technisch Plan en feedback van de trainers, spelers, teammanagers en coaches meenemen.

Wij hebben dus jullie hulp nodig om de teamindelingen voor volgend seizoen zo goed mogelijk te maken. Daaromwillen we jullie allen vragen om onderstaande enquetes in te vullen zodat we deze informatie kunnen gebruiken voor volgend seizoen. Hieronder staat per categorie het linkje naar het Google Form.

Teammanagers/coaches: https://forms.gle/gFeNFWXseF41taHJ7  AB jeugd: https://forms.gle/xZhAc5TorGczeDHZ9 Senioren: https://forms.gle/Xyv88BshedtLA6C3A
Invullen van de enquêtes kan tot uiterlijk 3 mei!

De resultaten van de enquêtes voor de AB jeugd en senioren zullen worden gebruikt voor de nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2020-2021. De resultaten van de enquete voor de teammanagers en coaches dienen ter feedback, over hoe het huidige seizoen is verlopen en waar eventuele verbeterpunten liggen voor het aankomende seizoen. Ook zal deze feedback worden meegenomen tijdens het maken van de nieuwe teamindelingen.

Afmelden voor 2020-2021
Mocht je komend seizoen geen floorball meer willen spelen bij UFC Groningen meld je dan voor 1 juni 2020 af via: http://http://www.ufcgroningen.nl/mutaties-of-afmelden/

Afmelden bij je trainer of coach is niet mogelijk. Afmeldingen kunnen alleen plaats vinden via een mail naar ledenadm@ufcgroningen.nl of via bovenstaande link. Bij afmeldingen na 1 juni 2020 zijn wij genoodzaakt een deel van de contributie voor het nieuwe seizoen 2020-2021 in rekening te brengen.