Laatste Nieuws

Onze sponsoren

Yoursportshop.nl

Koop nu de mooiste clubkleding op https://ufc-groningen.yoursportshop.nl en je sponsort UFC Groningen!

10% van alle aankopen gaat elk jaar naar UFC Groningen. Met dat sponsorgeld kan de club o.a. nieuwe materialen aanschaffen.

Sportpodologie Groningen Henk Jager

Sportpodologie richt zich op het verminderen en voorkomen van sport- en wandelblessures die hun oorsprong hebben in de voet. Dat wil zeggen dat de sportpodoloog voet- en voetgerelateerde klachten onderzoekt. Hij kijkt daarbij vooral naar hoe u beweegt en analyseert uw looppatroon. Een grondig onderzoek moet de oorzaak van de klacht vastleggen. Een juiste inlegzool en een advies voor een goede schoenkeuze kan de oplossing zijn. Bij langdurige klachten is een gericht trainingsschema (hierover kan een sportfysiotherapeut informatie geven) in combinatie met aangepaste schoenen en/of inlays de mogelijke oplossing voor uw probleem. 

Kijk voor meer informatie op: http://www.sportpodologie-henkjager.nl

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Ieder jaar doet UFC Groningen mee met de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Tijdens de actieperiode zijn sponsormunten te verzamelen bij aankoop van actieproducten. Deze munten kunt u vervolgens in de koker van UFC Groningen gooien. Elke munt representeert geld, dus hoe meer munten hoe meer sponsorgeld.

Amsterdam Floorball Sports

Bij iedere aankoop op https://www.floorballsports.com spaart UFC Groningen een sponsorbedrag. Dit bedrag kan de club gebruiken om materialen met korting aan te schaffen.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra! 

https://www.sponsorkliks.com

Grote Clubactie

Ieder jaar doet UFC Groningen mee met de Grote Clubactie.

Door loten te kopen steun je UFC Groningen! Het is heel simpel, zodra de actie start is er een speciale UFC Groningen Grote Clubactie site. Via deze site kun je online loten kopen. Dus hou je e-mail, WhatsApp, Facebook en Instagram goed in de gaten 🙂

Smart Meals

UFC Groningen stimuleert gezonde voeding en is een leuke samenwerking aan gegaan met Smart Meals. 

De ingrediënten van de Smart Meals zijn binnen 24 uur na oogsten van het land bereid door de koks. Na bereiding wordt het direct ingevroren via shock freeze. Dankzij deze hypermoderne manier van invriezen en de snelle bereiding na oogsten, blijven de voedingsstoffen maximaal behouden in de maaltijden.
Uit onderzoek is gebleken dat er tot 2,3 x meer vitaminen in onze maaltijden zitten vergeleken met, de standaard bereide maaltijden van verse producten uit de supermarkt!

Iedereen aankoop die via onderstaande link gedaan wordt levert UFC Groningen 10% van het aankoopbedrag op! Dus eet gezond en sponsor UFC Groningen!

Bestel je maaltijd via deze link: https://www.smart-meals.nl/sportmaaltijdenbestellen/41/?campaign=UFCGroningen