Laatste Nieuws

Sponsor UFC Groningen

UFC Groningen biedt verschillende sponsormogelijkheden voor u en uw bedrijf. Draagt u UFC Groningen een warm hart toe en wilt u ons sponsoren? Zie hieronder wat de mogelijkheden zijn. 

Mocht u andere ideeën hebben om UFC Groningen te sponsoren staan wij daar altijd voor open. Graag gaan wij dan met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u interesse om UFC Groningen te sponsoren? Neemt u dan contact op met Mieke van der Meide, namens onze Sponsorcommissie, via sponsoring@ufcgroningen.nl.

Boarding sponsoring (excl. aanschafkosten tussen de €35-€50)

  • Per stuk per seizoen €50,-
  • Per stuk per seizoen €60,- (in de wisselzone)

Uitleg boarding sponsoring: Tijdens de wedstrijden van floorball wordt er gespeeld binnen de boarding (zie foto), op deze boarding kunnen sticker(s) worden geplakt van uw bedrijf. Er is kans dat als uw sponsor sticker op een gewoon stuk zit, hij niet altijd even goed zichtbaar is. Als de sticker(s) plaatsvinden binnen de wisselzones is deze altijd goed zichtbaar voor het publiek en de leden. 

Vermelding op sociale media

  • Een heel seizoen vermelding in de nieuwsbrief €100,-
  • Een heel seizoen vermelding op de homepage van onze site €100,-
  • Een heel seizoen vermelding op alle social media €250
  • Promotie op Instagram en Facebook €15,- per bericht

Toernooi sponsoring (bedrag in overleg)

Hierbij valt te denken aan vlaggen, posters, banners & uitdelen van promotiemateriaal tijdens toernooien. 

Clubsponsoring (bedrag in overleg)

Mocht u willen sponsoren met meerdere van bovenstaande mogelijkheden, dan bieden we ook een mogelijkheid tot clubsponsoring. We zullen een op maat gemaakte sponsorovereenkomst samenstellen met de door u gekozen onderdelen.