Laatste Nieuws

Veel gestelde vragen

Contributie en lidmaatschap:

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven met dit formulier.

Kan ik de contributie ook in termijnen betalen?

Ja, met een automatische incasso is het mogelijk om de contributie maximaal in 4 termijnen te betalen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@ufcgroningen.nl

Als ik later in het seizoen lid word betaal ik dan de volledige contributie?

Nee, stroom je later in het seizoen in, dan zal gekeken worden naar het voor jou geldende contributiebedrag. Dit is afhankelijk van de datum waarop je lid wordt. Als je halverwege het seizoen lid wordt dan betaal je dus helft van de contributie.

Ik heb liever geen automatische incasso.

Betaling gaat bij voorkeur per incasso. Standaard is eenmalige incasso. Indien de voorkeur uitgaat naar het ontvangen van een factuur, dan betaal je een toeslag van € 2,- per lid per seizoen. Betalen in meerdere termijnen is bij een factuur is niet mogelijk.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kunt je gegevens wijzigen door een mail te sturen naar ledenadm@ufcgroningen.nl

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen via het uitschrijf formulier op de website, deze vind je HIER. Je wordt dan uitgeschreven per 1 juni van het lopende seizoen.

Kan ik het lidmaatschap tussentijds opzeggen?

Nee, het is niet mogelijk om het lidmaatschap tussentijds op te zeggen. Indien je het lidmaatschap gedurende het seizoen opzegt dan blijf je lid tot eind van het seizoen.

Trainingen

Ik ben verhinderd voor een training, waar kan ik me afmelden?

Je kunt je afmelden bij je trainer, vraag daarom aan begin van seizoen aan de trainer zijn of haar telefoonnummer of e-mailadres. Handige tip: het e-mailadres van de trainer is altijd voornaam@ufcgroningen.nl.

Bijvoorbeeld: henk@ufcgroningen.nl

Is er training in de schoolvakanties?

In de schoolvakanties zijn er geen trainingen.

Moet ik een eigen stick aanschaffen?

Beginnende spelers mogen een stick lenen van de vereniging. Maar we stimuleren het om een eigen stick aan te schaffen. Meer informatie over stick aanschaffen.

Ik wil graag zo’n te gek trainingsshirt en trainingsbroek, hoe kan ik deze bestellen?

Ze zijn inderdaad mooi! Op deze pagina over de clubkleding vind je meer informatie hoe je deze kleding kunt bestellen.

Wedstrijden

Ik wil graag competitie spelen

Als je competitie wil spelen dan kun je dit aangeven op je inschrijvingsformulier of bij de TC. De Technische Commissie bepaalt in welk team je wordt ingedeeld.  Het spelen van competitie is afhankelijk van de beschikbare ruimte binnen de teams en/of er voldoende ouders zijn die willen helpen bij de teambegeleiding.  De teams worden aan het begin van het seizoen ingedeeld volgens het Technisch Beleidsplan.

Nieuwe leden die gedurende het seizoen lid worden kunnen competitie spelen mits er ruimte is bij de bestaande teams.  Daarnaast is er een mogelijkheid om halverwege het seizoen een team in te schrijven als er voldoende spelers om een team te vormen.

Mocht je vragen hebben over de teamindeling dan kun je contact met de Technische Commissie via tc@ufcgroningen.nl

Waar kan ik het wedstrijdprogramma vinden?   

Je kunt het wedstrijdprogramma vinden op de website van de NeFUB (bond) dit is www.nefub.nl onder het kopje programma of competitie heren, dames of jeugd noord. Handiger is de app voor Android, Slappshot. Met deze app heb je je persoonlijke wedstrijdschema en uitslagen op je eigen telefoon. Slappshot is te downloaden in de Google Playstore.

Moet ik een eigen tenue aanschaffen?

C/D/E JEUGD: Nee, aan het begin van het seizoen krijgt elk team een tas met tenues. Na elke wedstrijd worden alle tenues weer in die tas verzameld en gaat met één van de spelers mee naar huis. De speler zorgt ervoor dat de tenues weer gewassen wordt en in de tas zit voor de volgende speeldag. De kleding blijft ten allen tijd eigendom van de club. De kleding wordt aan het eind van het seizoen ingenomen en gecontroleerd. Aan het begin van het seizoen wordt de kleding weer verspreid onder de diverse teams.

A/B JEUGD & SENIOREN: Ja, elke speler schaft aan het begin van het seizoen zijn of haar eigen tenue aan. De kosten zijn ongeveer 65,- voor een volledig tenue (sokken, shirt, broekje) én je hebt de mogelijkheid om je eigen (achter)naam kosteloos op het shirt te laten drukken. Voor vragen over de aanschaf van een tenue kun je mailen naar kleding@ufcgroningen.nl

Mijn team is een tenue kwijt

Vervelend dat je team een tenue kwijt is.  Het is mogelijk om een nieuw tenue te krijgen. De kosten moeten echter worden betaald door het team; 25 euro per shirt en 25 euro per broekje. Neem contact op met info@ufcgroningen.nl