Laatste Nieuws

Nieuwsbrief Augustus 2020

Beste leden, beste ouder(s),

De UFC Groningen nieuwsbrief van augustus met weer het nodige floorball nieuws. In deze nieuwsbrief:

  • Floorball en Corona
  • Floorball Agenda
  • Start seizoen 2020-2021
  • Trainingstijden
  • Competitiedagen
  • Teammanagers en coaches gezocht
  • Nieuwe Bestuursleden

Floorball & corona

Sinds 24 Juni zijn alle binnensporten voor zowel senioren als junioren weer mogelijk en hoeft er tijdens het sporten geen 1,5m afstand worden gehouden. Voor en na het sporten zijn deze regels wel van kracht. Vanaf 1 Juli is het ook weer toegestaan om in wedstrijd verband te sporten.

De Nefub heeft via haar website laten weten verder te gaan met het organiseren van de competities voor de jeugd en senioren. Dat betekend dat als de situatie zo blijft zoals die nu is, de competities ook weer van start zullen gaan in September. Mocht dit veranderen dan zullen wij het via onze communicatie kanalen mededelen aan de leden.

Zie voor het hele bericht van de Nefub: https://nefub.nl/we-kunnen-weer/

Floorball Agenda

17 t/m 21 Augustus Start trainingen seizoen 2020-2021
19 September Heren & Dames competitie
26 September Jeugd competitie
26 September Heren & Dames competitie
3 Oktober Heren & Dames competitie

Start seizoen 2020-2021

De zomervakantie begint inmiddels langzaam zijn eind te naderen. Waar sommige inmiddels al weer een aantal weken terug zijn, liggen andere nog even te genieten op het strand of in het zwembad. Via deze nieuwsbrief willen wij al onze leden graag informeren over hoe het komend seizoen er uit gaat zien en wat je kan verwachten.

Door de coronacrisis hebben we het afgelopen seizoen eerder moeten beëindigen dan we hadden gehoopt. In samenwerking met de Gemeente Groningen hebben we ervoor kunnen zorgen dat we dit seizoen eerder kunnen beginnen dan normaal. Alle trainingen zullen beginnen in de week van 17 Augustus. Hierdoor heeft iedereen extra tijd om weer in vorm te komen voordat de competitie weer begint.

Trainingstijden

Het komend seizoen zullen de trainingen op de volgende dagen en tijden plaats vinden. De trainingen zullen weer beginnen vanaf 17 Augustus.

Maandag Sporthal Lewenborg

18:00 – 19:00, U15 training

19:00 – 20:30, Heren 1

Dinsdag Sporthal Lewenborg 

18:00 – 19:10, AB jeugd

19:10 – 20:35, Dames en Heren 2

20:35 – 22:00, Heren 1

Donderdag Sporthal Beijum 

16:30 – 17:30, EDC jeugd

17:45 – 19:00, Dames en Heren 2

Vrijdag Sporthal Selwerd 

16:00 – 17:00, EDC jeugd

17:00 – 18:00, AB jeugd

18:00 – 19:00, U21

Competitiedagen

De Nefub heeft de agenda met de speeldagen voor het komend seizoen gepubliceerd op haar website. Via Floorball kalender kom je bij de agenda van de Nefub. Let op de website van de Nefub is altijd leidend voor: waar, wanneer en tegen wie je speelt. Veel spelers en ouders gebruiken apps zoals Slappshot om te zien wanneer ze spelen. Deze apps zijn niet van de bond en zijn daarom ook niet leidend. Controleer dus altijd via Nefub.nl wanneer je moet spelen om problemen te voorkomen.

Hieronder staat de lijst met de competitiedagen voor het seizoen 2020-2021

Zet deze alvast in de agenda zodat je geen competitiedag mist! Je team gaat ervanuit dat je er bent.

Competitiedagen senioren:

19 September

26 September

3 Oktober

31 Oktober

7 November

21 November (beker)

28 November

19 December

9 Januari

16 Januari (beker)

23 Januari

30 Januari (alleen Heren)

13 Februari

6 Maart

13 Maart (beker)

27 Maart

10 April

17 April (beker)

Competitiedagen jeugd 

26 September

24 Oktober

7 November

21 November

12 December

16 Januari

30 Januari

13 Februari

20 Maart

10 April

17 April (NK Jeugd)

8 Mei (NK Jeugd)

Teammanagers en coaches gezocht

Afgelopen seizoen is er binnen de UFC Groningen jeugd teams gewerkt is met een teammanager en een coach. Door de positieve werking is er besloten om ook volgend seizoen verder te gaan met de teammanagers en de coaches. We zijn daarom weer dringend opzoek naar nieuwe teammanagers en coaches. Hieronder staat de takenlijst met wat er verwacht wordt van een teammanager en een coach.

Een teammanager (de regelneef van het team die de rest informeert over wanneer en waar er wordt gespeeld, aanspreekpunt voor afmelden, verantwoordelijk voor het materiaal (tenues en keeperspak).

Een coach is verantwoordelijk is voor het aansturen van het team tijdens de wedstrijden.

Als laatste worden de teams (en ouders) ook ingezet voor het opbouwen/afbouwen van velden en wedstrijdtafel. Zal erop neer komen dat ieder team dit 1 a 2 keer per seizoen doet.

Graag ontvangen wij weer van elk jeugd team een mail met wie de nieuwe teammanager en coach wordt. Was je vorig jaar ook al teammanager of coach van een team en wil je dat graag weer doen? Laat via: info@ufcgroningen.nl weten met wie jij teammanager of coach wil zijn.

Nieuwe bestuursleden

Tijdens de coronacrisis is het bestuur van UFC Groningen druk bezig geweest met het zoeken naar nieuwe bestuursleden. En inmiddels zijn er twee nieuwe bestuursleden gevonden die het bestuur van de vereniging gaan versterken. Bram Manuhutu en Thijs Hoenjet lopen inmiddels al een tijdje mee een zitten vol energie om deel uit te maken van het bestuur.

Bram Manuhutu zal de functie van secretaris gaan bekleden waarmee de vacature voor deze functie komt te vervallen. Thijs Hoenjet zal zich bezig gaan houden met de website van UFC Groningen en ondersteuning gaan bieden tijdens het opstellen van de teamindelingen.

We zien ernaar uit om Bram en Thijs tijdens de ALV aan jullie voor te stellen. En te chargeren zodat ze ook officieel deel uit kunnen maken van het bestuur van UFC Groningen.

Tot slot

Mis je nog dingen in deze nieuwsbrief, waar we de volgende keer zeker aandacht aan moeten besteden? Of heb je zelf een leuk nieuwsbericht. Laat het ons weten! Ook andere vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief hebben kun je gerust mailen naar info@ufcgroningen.nl.

met sportieve groet,

Liesbeth, Niels, Patrick, Estera, Bram en Thijs

Bestuur UFC Groningen