Laatste Nieuws

Kom jij Tim aanmoedigen?

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in de provincie Groningen zo’n 500 pleegkinderen.  Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. In Groningen werken vier pleegzorgorganisaties: Elker, Leger des Heils, Timon en William Schrikker Pleegzorg. Zij werken samen om ervoor te zorgen dat ieder kind een fijn plekje kan krijgen in een pleeggezin. Soms is het lastig om voor iedereen een geschikte plek te vinden. Daarom zijn de pleegzorgorganisaties hard op zoek naar nieuwe pleeggezinnen.

Kom jij Tim aanmoedigen?

UFC Groningen helpt mee in deze zoektocht. Tijdens de Week van de Pleegzorg (31 oktober – 7 november) hangt er een spandoek langs het sportveld waarin we volwassenen oproepen om pleegouder te worden zodat Tim ook aangemoedigd wordt langs het veld.

Meer weten?
Wil je meer weten over pleegzorg en wat jij kunt betekenen voor een kind die (tijdelijk) niet bij zijn/haar ouders kan wonen? Kom dan naar de vrijblijvende informatieavond op 6 november, 20.00 uur in Haren, Cantersveen 4. Aanmelden en meer informatie:

https://www.elker.nl/pleegouders/informatieavonden-pleegouders/informatieavond-pleegouders-3