Laatste Nieuws

Geslaagd NK Floorball: 2de plaats UFCG Selwerd AB1 en UFCG Groningen D2

We kunnen terugkijken op een geslaagd NK en zijn trots op de prestaties van al onze teams. Het was wederom een grote gele Groningse invasie in Utrecht.

2de plaats UFC Groningen Selwerd AB1

UFC Groningen Selwerd AB1 is 2de geworden op het NK. In een spannende finale werd nipt met 2-0 verloren van UFC Utrecht Leidsche Rijn AB1. Een knappe prestatie in een goed bezet A/B toernooi. UFCG Selwerd bereikte de finale door sterke teams zoals Floorball Flames A/B1 en UFC Lions A/B1 te verslaan.

2de plaats GIJS U12 (UFC Groningen D2)

De jongens van UFC Groningen D2 werden 2de in de D jeugd. Na een gelijke stand werd nipt verloren UFC Utrecht Lunetten D1 met penalty’s.  Een super knappe prestatie van deze jonge floorballers die ijshockeyen bij GIJS Groningen. Net als vorig jaar floorballen ze bij UFC Groningen na het ijshockey seizoen.

Enthousiasme bij alle UFC Groningen teams 

We zijn trots op de prestaties van al onze teams die hebben meegedaan het NK. Veel enthousiasme en speelplezier, wat het belangrijkste is in sport.  Daarnaast heeft iedereen veel ervaring opgedaan en veel geleerd van deze wedstrijden. Het niveau ligt hoog op het NK, door er aan mee te doen kun je alleen maar beter worden.

 

Speciale dank aan:

Dank aan alle ouders voor het vervoer (en vroeg opstaan) en support tijdens de wedstrijden.