Laatste Nieuws

GEEN training & competitie t/m 31 Mei i.v.m. Corona

UPDATE 24-3-2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

Het bestuur van UFC Groningen heeft gister met lede ogen de persconferentie gekeken van de ministers. We begrijpen en onderschrijven de nieuwe verscherpte maatregelen alleen heeft dit voor UFC Groningen een diepe impact. 

Zojuist hebben we bericht ontvangen van de NEFUB omtrent de voortgang van de competitie, NK en bekerwedstrijden. Zie hieronder de berichtgeving van de NEFUB:

Ook de NeFUB heeft kennis genomen van de extra maatregelen die gisteren, maandagavond 23 maart, in de persconferentie door de overheid zijn  aangekondigd. Naar aanleiding hiervan is besloten om alle floorballcompetities in seizoen 2019-2020 definitief te stoppen. 

Zowel de senioren- en jeugdcompetities en het Mixed Toernooi en bekertoernooi zullen geen kampioenen kennen en ook het NK Jeugd 2020 gaat niet door. In de divisies in de seniorencompetitie zullen in het nieuwe seizoen geen wijzigingen plaatsvinden. Er zijn geen promoties of degradaties, alle teams komen uit in dezelfde divisie als in seizoen 2019-2020. Mocht de EuroFloorball Challenge dit jaar door gaan, dan zullen de kampioenen van seizoen 2018-2019 worden afgevaardigd.

Het bestuur van UFC Groningen heeft vanavond vergadert over hoe nu verder. Hierin volgen we de verscherpte maatregelen van de overheid en de NEFUB. 

Het competitieseizoen 2019-2020 komt abrupt tot een einde, dat vinden we ontzettend jammer, maar helaas is dit overmacht door het corona virus.

We stellen de gezondheid en veiligheid van onze leden en hun naasten & familieleden voorop. Dat betekent dat de trainingen in ieder geval in April en Mei niet door zullen gaan. We hopen dat we in Juni nog een maand kunnen trainen, hier zullen we eind April een bericht over sturen. Tot die tijd moedigen we jullie aan om thuis, waar mogelijk, te blijven floorballen en spelen.

We hopen dat iedereen gezond blijft en hopen jullie in Juni weer te zien floorballen.

Voor vragen en/of opmerkingen is het bestuur te bereiken via info@ufcgroningen.nl

Met sportieve groet,

Niels, Liesbeth, Patrick, Estera en Chris

Via deze weg willen we jullie graag informeren dat alle trainingen bij UFC Groningen vanaf heden 12-03-2020 t/m 03-03-2020 komen te vervallen in verband met het coronavirus.

Hiermee volgt UFC Groningen de richtlijnen van: de Overheid, RIVM, Nefub (nationale bond) en NOC*NSF. Alle competitiedagen senioren en jeugd komen t/m 31 maart te vervallen, kijk voor meer informatie op: https://nefub.nl/alle-floorballcompetities-en-activiteiten-t-m-31-maart-afgelast/

De competitiedag van 4 april voor de jeugd en senioren gaat voor alsnog door volg de updates van de bond via: Nefub.nl 

Ook het UFC Groningen Paastoernooi op 11 april gaat voor alsnog door, mochten er ontwikkelingen volgen waardoor het toernooi niet doorgaat dan volgt daar apart informatie over. 

We vinden het ontzettend vervelend dat deze maatregelen noodzakelijk zijn. Maar we vinden de gezondheid van onze leden het allerbelangrijkst, we vragen daarom ook om uw begrip. Mochten er verdere ontwikkelingen zijn waardoor er meer trainingen en wedstrijden worden afgelast dan volgt daar aparte informatie over vanuit UFC Groningen.