Laatste Nieuws
  • Wedstrijden

  • Jeugdactiviteiten

  • Betrokken ouders

Informatie jeugd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Floorball (unihockey) is een leuke sport voor alle leeftijden. Het is een snelle teamsport, waarbij je je energie in kwijt kunt en veel kunt scoren. Ook al heb je nog niet vaak floorball of unihockey gespeeld, je kunt al snel meedoen met de jeugdcompetitie.

Als je wilt kijken of je floorball (unihockey) leuk vindt, kun je de eerste 3 keer vrijblijvend meetrainen. Ook als je al lid bent , mag je gerust iemand anders meenemen om hem of haar de sport te laten zien. Onze trainingen worden gegeven door enthousiaste en ervaren floorball- en unihockey trainers. Je leert de techniek door verschillende leuke oefeningen en uiteraard worden er wedstrijden gespeeld.

Proeftraining

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Meld je aan voor een proeftraining. Deelname aan de training is de eerste 3 keer vrijblijvend*!

*Dit aanbod geldt niet in combinatie met de Sporthopper of Activiteitenladder.

Opzet jeugd UFC Groningen

Bij UFC Groningen delen we de jeugd in volgens de leeftijdscategorieën van de Nederlandse Floorball bond. Als peildatum geldt de leeftijd op 1 januari.

opzet jeugd ufc groningen

Trainingen

We bieden floorball jeugdtrainingen aan op drie verschillende locaties:

Pupillen trainen 1x per week. Vanaf de junioren is er de mogelijkheid om 2x per week te trainen.

Competitie spelen

Naast trainingen kunnen jeugdleden ook competitie spelen. De jeugdcompetitie is 1x per maand en wordt gespeeld op zaterdag. Alle jeugd speelt gemengd, ofwel jongens en meisjes door elkaar. Floorball is een teamsport. Het is daarom belangrijk dat iedereen van het team altijd aanwezig is. Er kunnen zich altijd situaties voordoen waardoor je er een keertje niet bent. Mocht je een keer niet kunnen, dan meldt je af bij de teamouder. Zo kan iedereen met plezier floorballen.

Vragen?

Voor meer informatie over de jeugdtrainingen kun je contact opnemen met:

Matthijs van der Gaag (coördinator jeugd)
Telefoon:  06-28687513 (na 17:00 uur)
Email: jeugd@ufcgroningen.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
themekiller.com