Laatste Nieuws

Voorstelling: Dat Schiet Lekker op zo! 

Op woensdag 22 november presenteren UFC Groningen en GIJS met trots dankzij de steun van de gemeente Groningen en Huis voor de Sport de voorstelling Dat schiet lekker op zo!

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op o.a. ‘Wel winnen, hè!’, de theatervoorstelling waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties waren zeer enthousiast.

Voor wie?
De voorstelling is november gratis voor trainers en coaches van UFC Groningen en GIJS.  Informatie over de voorstelling Dat schiet lekker op zo! op www.datschietlekkeropzo.nl.

Wanneer?
Woensdag 22 november in de kantine van FC Lewenborg. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Opgeven
Je kunt je opgeven via dit aanmeldformulier: JA IK GA NAAR DAT SCHIET LEKKER OP ZO!