Laatste Nieuws

Geef je op voor het Nieuwjaarstoernooi!

Geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden dan met een feestelijke potje floorball. Op dinsdagavond 2 januari kan iedereen komen floorballen op het Nieuwjaarstoernooi van UFC Groningen! Naast leden zijn familieleden, vrienden, collega’s en andere floorballfans van harte welkom!

Het toernooi is op kleinveld, dat is 4 tegen 4 met kleine goaltjes (zonder keeper) en wordt gespeeld in Sporthal Lewenborg (Kajuit 323, Groningen).

Tijden en categorieën 

18:00-19:45 uur
Welpentoernooi voor E, D en C-jeugd* + familie/vrienden (max. twee volwassenen per team in het veld).

20:00-22:00 uur
Wolventoernooi voor Senioren, A/B en C-jeugd* + familie/vrienden/collega’s.

*C-jeugd mag kiezen in welke categorie ze willen spelen.

Kosten:

De kosten bedragen €5,- per team of €1,50 bij individuele opgave. Uiterlijk zondag 31 december overmaken naar NL83ABNA0581428900 ten name van UFC Groningen onder vermelding van je teamnaam/je eigen naam (bij individuele opgave). Met de betaling bevestig je de deelname.

Opgeven:

uiterlijk zondag 31 december via

https://goo.gl/forms/o0jHOnjCDY6JiYUa2

Bevestig je inschrijving door de betaling (zie kosten). Dan weten we precies hoeveel teams komen en dan kunnen we van te voren een mooi schema maken.

Let op! De inschrijving kan eerder gesloten worden wanneer het maximaal aantal teams bereikt is.

Prijzen: bij de welpen worden twee prijzen uitgereikt: Fair Play Prijs en Prijs Winnaar toernooi. Bij de wolven worden ook twee prijzen uitgereikt: Prijs Mooiste Teamoutfit en Prijs Winnaar Toernooi.

Vragen:

Je kunt je vragen of opmerkingen sturen naar accie@ufcgroningen.nl

Groeten,

Douwe, Julian, Lidwien, Faybienne en Susanne