Laatste Nieuws

Teamindeling jeugd 2016-2017

De voorlopige teamindelingen voor jeugd zijn bekend. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de nieuwe teamindeling te maken. We (TC, bestuur en trainers) hebben ons uiterste best gedaan om alle wensen en belangen mee te nemen. Dit lukt niet in alle gevallen, hoe we tot de teamindeling zijn gekomen leggen we graag uit.

De indeling van de teams kun je hier vinden: TEAMINDELING JEUGD 2016-2017

Hoe komen we tot deze teamindeling?
Met veel informatie en het kader vanuit het ‘Technisch Beleidsplan’ komen we op een zorgvuldige en afgewogen manier tot de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Voor de teamindeling hanteren wij de volgende uitgangspunten:

  • Speelplezier voor elk jeugdlid;
  • Elk jeugdlid wordt bij voorkeur op basis van leeftijd geplaatst in zijn / haar leeftijdscategorie volgens de normen van de NeFUB;
  • Waar mogelijk rekening houden vriendjes en vriendinnetjes;
  • Verdeling van nieuwe instroom over meerdere teams;
  • We willen elk lid op zijn/haar niveau laten floorballen; dit betekent dat slechts incidenteel mogelijk is om in een hogere of lagere leeftijdscategorie te spelen.

Graag attenderen we jullie nog even op deze column: Mijn zoon moet in de E1. Wellicht ook bij floorball herkenbaar.

Teamindeling definitief vlak voor start competitie (eind september)
De teamindeling is vlak voor de start van de competitie (begin september) definitief. Als de dispensaties worden afgekeurd, zijn we genoodzaakt om naar een andere oplossing te zoeken. Mochten er nog leden bijkomen gedurende de zomerstop, dan kan dit ook nog tot wijzigingen leiden. Daarnaast hebben alle teams ook begeleiding nodig.

Vragen?
Het indelen van zoveel teams is mensenwerk. Een (spel-)fout of dat we iemand over het hoofd hebben gezien is niet uitgesloten. Geef dit s.v.p. aan ons door zodat wij dit snel kunnen herstellen.
Graag via de mail naar tc@ufcgroningen.nl.
Vriendelijk doch dringend verzoek om vragen via mail te stellen en niet via WhatsApp aan trainers en bestuursleden.