Laatste Nieuws

Season Opening 16 september

Zaterdag 16 september spelen alle UFCG teams thuis in Sporthal Lewenborg. We nodigen alle leden, familie en vrienden uit om te komen kijken.

Muziek tijdens wedstrijden en jeugd events
Bij de wedstrijden wordt muziek gedraaid door DJ Julian. Maar neem ook je toeter mee om de UFCG teams aan te moedigen! Ook kunnen jeugdleden meedoen aan Zorro clinic en Penalty Battle.

10.30 uur UFCG Heren 1 – UFCG Heren 2
Gelijk al een kraker in de 1ste divisie met de wedstrijd tussen Heren 1 en Heren 2. Bij Heren 1 een aantal nieuwe gezichten. Van HSV Haren zijn overgekomen Nederland U19 spelers; Daniel Waijers en Lars van der Werff en uit Letland Valdis Valvers. Heren 2 bestaat uit oud spelers van Face Off die vorig seizoen nog in de eredivisie speelden en nog niet zo lang geleden kampioen van Nederland.

12.15 uur UFCG Heren 3 – Jungle Speed
UFCG Heren 3 is klaar voor een nieuw seizoen. Met twee nieuwe spelers Bas Holwerda en Mathijs van der Gaag is het team versterkt, dit was in de eerste trainingen al zichtbaar. Heel heren 3 heeft er super veel zin in en gaat er een super leuk en sportief seizoen van maken!

14.30 uur UC Face Off – UFC Lions
Wedstrijd van stadsgenoot Face Off tegen UFC Lions uit Rhenen.

16.15 uur UFCG dames 1 – HSK Agents
De dames beginnen dit seizoen met een tweetal nieuwe gezichten. Overgekomen van UC Face Off is Ylse Brouwer en van Aergera Giffers Zwitserland Stephanie Braunius.

UFC Dames 1 blijkt een bron van talent met 4 dames in U19, 1 dame in het Nationaal Dames team en 2 dames die in de voorselectie met het Nationaal Dames team hebben meegetraind. Dit belooft wederom een spannende competitie te worden!

We hopen dat zaterdag veel publiek komt kijken. Iedereen is van harte welkom.

themekiller.com