Laatste Nieuws

4 inzichten over trainerschap en coaching (13 februari)

Wil je binnen korte tijd flink groeien in je rol als trainer of coach, of heb je trainers aspiraties?. Op dinsdagavond 13 februari is er een bijscholing voor trainers en coaches. Tijdens deze bijscholing krijg je  veel praktische handvaten om je sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren.

Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven, regie overdragen. Uit onderzoek* in opdracht van VSK blijkt dat deze vier punten van groot belang zijn voor de relatie tussen trainer en sporter. En het goede nieuws is: aan de hand van deze punten kun je je eigen functioneren als trainer of coach in korte tijd aanscherpen en verbeteren.

Tijdens deze bijscholing breng je je sterke én je ontwikkelbare punten met betrekking tot deze vier inzichten in kaart en reflecteer je op je eigen rol als trainer. Je leert daardoor hoe je je kwaliteiten het best kunt inzetten, ook in lastige situaties. Bijvoorbeeld bij het aanspreken van sporters op hun gedrag, of door sporters eigen verantwoordelijkheid te geven tijdens een training.

De bijscholing is geschikt voor elke trainer die openstaat voor persoonlijke groei. Omdat je reflecteert op je eigen handelen, kunnen ook ervaren trainers zich tijdens deze sessie weer verder ontwikkelen in hun rol. De startende trainer vindt veel praktische handvaten om een veilig en plezierig sportklimaat te creëren voor zijn sporters.

Wanneer

Dinsdagavond 13 februari van 19:00 tot 22:00.

Waar

HIS Groningen. Zernikeplein 17, Groningen

Voor wie

Voor trainers,  coaches en geïnteresseerden die graag trainer willen worden.

Opgeven?

Je kunt je opgeven door je aan te melden door een mail te sturen naar info@ufcgroningen.nl. Geef je op voor 5 februari.

Meer info of vragen?
In deze video vind je meer informatie over de 4 inzichten voor inspirerend trainerschap. Heb je vragen neem dan contact op met Matthijs (06-28687613).

themekiller.com